CASA SURPLACE

Relax voor de volle 100%

Heel rustig gelegen midden in een natuurreservaat in Castell de Castells en vanwaar Calpé, Dénia en Benidorm perfect bereikbaar zijn. De ideale plaats om te ontspannen onder de Spaanse zon en in het zwembad.

ONZE KAMERS

Kies je

favoriete kamer

Je persoonlijke ruimte in de bed & breakfast. Keuze uit verschillende stijlen van slaapkamers, telkens voorzien van een privé ligbad of douche.

Ga je voor de Spaanse stijl of waan je jou in Ibiza? In onze Casa Surplace kan je kiezen uit vier verschillende kamers.

MAAK JE KEUZE

CASA SURPLACE

Een genot op je bord

Na de ontspannende tijd aan het zwembad of langs de lokale wegen kan je 's avonds ook rustig aan tafel schuiven om te genieten van een heerlijke maaltijd. Naar ieders goesting en smaak, ook vegan!

DIERLIJK PLEZIER

Maak kennis met

Cois & Maria

Onze twee nieuwste vrienden in huis! De twee biggetjes, of ondertussen al zwijnen ;-), Maria & Cois, verwelkomen telkens graag nieuwe gasten bij Casa Surplace.

“Casa Surplace, een knipoog naar het wielrennen. Vooral omdat onze zoon Tosh profrenner is, maar ook omdat dit het ideale gebied is voor wielertoeristen. Sporter of niet, iedereen komt hier aan zijn trekken!”

TRAVELLER REVIEW AWARDS 2021

Een 9,7 score op

booking.com

“Wat zijn we enorm trots en blij met deze hoge score! De 9,7 is de gemiddelde beoordelingsscore die tussen 2018 en 2020 door onze gasten aan onze Casa Surplace werd gegeven, voor de gastvrijheid en hun verblijf in het algemeen. Het doet deugd om met deze digitale award het bewijs te hebben dat jullie hier volop genieten en het naar jullie zin hebben bij ons. Ongelofelijke merci van Nancy & Pat!”

Contact

VIND ONS HIER

Partida Peñon de Petracos 1

03793 Castell de Castells

Spanje

+34 654 349 626

surplace.es@gmail.com

Social

VOLG ONS

Reserveren

BOEK NU JE VERBLIJF

RESERVEREN